Zilele Educației Non-Formale
Noua Acropola va invita vineri, 11 noiembrie, 16.30 - 18.00 in Cafe D'arc - Piata Unirii nr. 5 la o prezentare despre Importanta culturii pentru dezvoltarea personalitatii in cadrul Zilelor educatiei non-formale (ZENF) la Timisoara.
 
Care sunt valorile culturale care au ajutat omul in fiecare epoca istorica sa devina creatorul formelor civilizatorice?
 
Care sunt diferentele dintre personalism si o personalitate rafinata? Cum putem sa ne cultivam propria personalitate pentru a ne putea transforma pe noi insine si propria viata in solutii pentru problemele actuale si pentru a nu fi o problema a societatii din care facem parte?
 
Va invitam sa descoperim impreuna care sunt mecanismele de urmat pentru constituirea unei personalitati puternice in masura sa depaseasca lupta pentru supravietuire si capabila sa construiasca forme civilizatorice noi, bazandu-se pe valorile culturale atemporale.

Prezinta: Monica Varga

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 0749 067 441 sau puteți accesa pagina www.tinact.ro/zen

Email: na-timisoara@noua-acropola.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771328