Expoziție aniversară Doina Reghiș Ionescu
Muzeul de Artă Timișoara organizează, în perioada  16-30 noiembrie a.c., expoziția aniversară a artistei Doina Reghiș Ionescu - "60".
Expunerea de la parterul Palatului Baroc, din Piața Unirii, Timișoara, va conține lucrări de pictură și de grafică realizate de artista plastică în decursul ultimilor ani.
 
Vernisajul, însoțit de prezentarea albumelor "Doina Reghiș Ionescu" și "Arta monumentală - Concept și devenire", va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2011, la ora 18, la Palatul Baroc din Timișoara.

În deschidere va vorbi Prof. Univ. Dr. Rodica Vârtaciu.
 
Expoziția va putea fi vizitată până în data de 30 noiembrie a.c., în fiecare zi între orele 10-18 (lunea închis).
 
"Preocuparea constantă în demersul meu artistic a fost construcția și structura compozițională. O perpetuă dorință de a crea ample compoziții pe teme dragi sufletului în care se resimte interesul constant pentru realizarea unui ritm linear, o ritmică a formelor și a motivelor care se înscriu într-un ansamblu riguros închegat. Liniile pline de dinamism, fie ele orizontale, verticale sau oblice, sunt linii purtătoare de tensiune care se unduiesc și se întrepătrund, se răsucesc, se suprapun energic și expresiv, capabile să creeze noi forme, motive și volume [...] Lucrările elaborate devin certe documente ale transformărilor succesive ale unui motiv conceput prin mijloace de exprimare plastică, reale mărturii ale permanentelor ipostaze metamorfozante ale vieții". (Doina Regiș Ionescu)
 
Bogdan Nădăștean
Compartiment Relații Publice
Muzeul de Artă Timișoara

 
afiș
CV
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13518509