Premiul De Artă Pentru Pictură
Orașul înfrățit Gera din Germania lansează un concurs de artă - premiul de artă pentru pictură Eb–Dietzsch, acordat pentru a treia oară în anul 2012 -  la care pot participa și tineri artiști din Timișoara.
 
Premiul se acordă în amintirea lui Ebhard Dietzsch (1938-2006), marele grafician și pictor german care a influențat crucial scena artistică din Thuringia timp de mai mulți ani.
 
Premiul este oferit de banca Geraer e.G. și este în valoare de 5.000 de euro. Un juriu de experți va decide cu privire la acordarea premiului. Anunțarea câștigătorului/ei se va face în cadrul unei expoziții cu vânzare, care își deschide porțile începând cu data de 22 martie 2012.
 
Invităm tinerii artiști din Timișoara să participe la acest concurs. Data limită de înscriere la concurs și trimitere a fotografiilor lucrărilor este 15 decembrie 2011.
 
Mai multe informații despre condițiile de participare și modul de înscriere la acest concurs pot fi găsite pe Internet la adresa www.dietzsch-kunstpreis.de. Pe site sunt disponibile și informații despre câștigătorii edițiilor anterioare și a lucrărilor nominalizate.
 
comunicat
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399830