Se deschide Târgul de Crăciun
Joi, 1 Decembrie, ora 17,00 este momentul deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timișoara și a pornirii iluminatului festiv de sărbători.
În deschiderea târgului va avea loc un concert al Fanfarei Timișoara Big Band, urmat de un concert rock cu formațiile Vest, Chiroptera, Amala și Adi Bărar Band.
90 de comercianți din România și străinătate participă la Târgul de Crăciun, oferind celor interesați produse alimentare de sezon, cozonaci, dulciuri, vin fiert, turtă dulce, jucării, icoane, decorațiuni și ornamente specifice de sărbători. Pe lângă comercianții români, vor expune ca și în anii trecuți comercianți din Ungaria. Căsuțele pot fi vizitate între orele 10-23.
Mâine, 1 decembrie de la ora 14, la căsuța 76 (lângă fântâna cu pești), Uica Mihai împreună cu Ansamblul Studențesc, Marian Ursu și Dorian Sicoe vor face un cazan de 500 de litri de fasole cu afumături, asezonat cu un program surpriză.

Anul acesta, Moș Crăciun a decis să-și deschidă un punct de lucru și la Timișoara, pentru toți copiii cuminți din orașul nostru. Astfel, Moș Crăciun își deschide atelierul pentru toti copiii cuminți, pe platoul din fața Operei. Atelierul este amplasat în „Curtea lui Moș Crăciun”, unde copiii vor găsi sania Moșului trasă de reni, omul de zăpadă, brazii de Crăciun și cutia uriașă de cadouri a lui Moș Crăciun pe care spiridușii care lucrează în Atelierul Moșului, ajutați de copii, o vor umple cu daruri pentru cei mici până în 22 decembrie când Moș Crăciun va ajunge la Timișoara.

La Atelierul lui Moș Crăciun copiii vor fi învățați de spiriduși să picteze turtă dulce, să deseneze globuri și să împodobească ornamente de Crăciun din ceramică. Grupurile de copii organizate își vor anunța prezența în prealabil la numarul de telefon 0256 408440 sau pe e-mail adriana.indries@primariatm.ro, pentru ca Moșul și spiridușii săi să poată să pregatească surprizele din atelier.
 
Biroul Relații Publice, Învățământ, Cultură
                                                                                                       
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640331