"Frumoasa și Bestia" în turneu
În perioada 7 – 9 decembrie 2011 Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) întreprinde ultimul turneu al anului în Transilvania și Crișana. Trupa teatrului va susține la Sighișoara, Oradea și Deva unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de copii din repertoriul său curent: „Frumoasa și Bestia“, de Simona Vintilă și Ilie Stepan.
 
Evoluează actorii Daniela Török, Radu Vulpe, Boris Gaza, Ramona Olasz, Iosif Csorba, Olga Török, Dana Borteanu, Horia Săvescu, Isolde Cobeț și Simona Vintilă. Muzica de scenă a fost compusă de Ilie Stepan. Scenografia spectacoluluieste semnată deGeta Medinski, iar regia de Simona Vintilă.
 
Programare spectacole
 
  • miercuri, 7 decembrie 2011, ora 11, în sala “Mihai Eminescu” a Casei de Cultură din Sighișoara
  • joi, 8 decembrie 2011, ora 11, la Universitatea Partium din Oradea
  • vineri, 9 decembrie 2011, ora 11, la Teatrul de Artă din Deva
 
Montarea adusă la rampă în cadrul unui spectacol caracterizat prin dinamism și culoare
s-a jucat de aproape 40 de ori în numeroase deplasări și turnee, precum și la sediu. Montarea reprezintă versiunea scenică a basmului clasic îmbinat cu elemente moderne.
 
Proiectul se realizează cu sprijinul Consiliului Local Timișoara și al Institutului pentru Relații Externe din Stuttgart.
 
Toate reprezentațiile se supratitrează în limba română.
 
În anexă 2 fotografii din spectacol. A se indica drept sursă „Foto: TGST”. Folosirea fotografiilor este permisă pentru presă ori pentru publicarea de către terți în scopuri promoționale, inclusiv pentru media electronice.
 
Mihai Moldoveanu
Presse-Referent / Referent de presă

 
foto 1
foto 2

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344343