'Hänsel și Gretel' la Teatrul German
Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) se află în repetiții pentru prima premieră a noului an, un spectacol în versiunea scenică a Simonei Vintilă (scenariu) și a lui Ilie Stepan (muzica).

Cine nu cunoaște renumitul basm al Fraților Grimm? Foametea îi determină pe tăietorul de lemne și soția sa să-și ducă cei doi copii în pădure și să-i lase acolo. Acolo copiii sunt prinși de o vrăjitoare care ar vrea să-i mănânce. Există totuși o scăpare, cei doi fiind ajutați de un povestitor și de doi spiriduși prietenoși. Dar dacă și cum reușesc aceștia să se elibereze, și ce se întâmplă cu vrăjitoarea, rămâne de văzut!

Joacă, dansează și cântă actorii Boris Gaza, Ramona Olasz, Franz Kattesch, Isolde Cobeț, Tatiana Sessler, Dana Borteanu, Anne-Marie Waldeck și Aljoscha Cobeț.

Liana Iancu semnează coregrafia spectacolului, Botond Nosz light-designul producției. Dramaturgia este asigurată de Valerie Seufert. Ilie Stepan a creat muzica originală a spectacolului, iar Dana Borteanu a compus versurile cântecelor. Ioana Popescu a imaginat decorul și costumele. Regia spectacolului poartă semnătura Simonei Vintilă.

Următoarea reprezentație are loc miercuri, 15 februarie 2012, la ora 11, în sala Teatrului German.
Spectacolul se supratitrează în limba română.

Cornelia Iordache
Marketing-Referentin/ Secretar artistic

website: www.teatrulgerman.ro 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423244