Premiul De Artă Pentru Pictură – etapa a II - a
Cei cinci tineri artiști din Timișoara care speră să caștige marele premiu sunt: Silvia Trion, Lorena Garoiu,, Alice Dobre, Filip Petcu, Timea Ciora.

Premiul de artă pentru pictură Eb–Dietzsch, acordat pentru a treia oară în anul 2012, este oferit de banca Geraer e.G. și este în valoare de 5.000 de euro.

Acesta se acordă în amintirea lui Ebhard Dietzsch (1938-2006), marele grafician și pictor german care a influențat crucial scena artistică din Thuringia timp de mai mulți ani.

Toate lucrările admise pentru participarea la concursul de artă vor fi prezentate și oferite spre vânzare  în cadrul unei expoziții la Banca Geraer e.G, începând cu data de 22 martie 2012.

La deschiderea expoziției, din 22 martie 2012,  va avea loc decernarea premiului de artă Eb-Dietzsch. Câștigătorul va fi ales de  un juriu format din reprezentanții băncii Geraer și reprezentanții colegiilor de artă, sub președinția Prof. Rolf F. Müller din Gera.
Decizia juriului va fi  definitivă.

Biroul Relații Publice, Învățămînt, Cultură

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397544