Teatrul German participă la Festivalul Eurounderground din Arad
Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) ia parte la a doua ediție a Festivalului Internațional Eurounderground din Arad, cu spectacolul „Urâtul“, de Marius von Mayenburg, în regia lui Theodor - Cristian Popescu.

Reprezentația are loc sâmbătă, 19 mai 2012, la ora 19, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.
 
Festivalul Underground din Arad a fost înființat în anul 2003 și se axează pe producții naționale și internaționale ale trupelor de teatru independente și de stat, punând accentul pe vocile tinere din peisajul teatral. În 2011 a devenit festival internațional și a fost redenumit Eurounderground. Ediția de anul acesta are loc între 17 și 27 mai.
 
Despre piesă: Lette este urât, dar nu este conștient de asta. Într-o zi află că înfățișarea sa nu tocmai plăcută constituie motivul pentru care șeful său nu îi permite să își prezinte cea mai nouă invenție la un congres. Când își dă seama că frumusețea nu stă în ochii privitorului și după ce chiar și soția evită să îl mai privească, se hotărăște să se opereze, lucru ce are urmări semnificative în viața sa profesională și privată: competența îi este apreciată și devine râvnit de admiratoare. Însă când fața sa devine un produs căutat pe piață, viața sa se schimbă din nou.
 
Interpretează actorii: Alex Halka, Olga Török, Rareș Hontzu și Horia Săvescu. Coregrafia producției este semnată de Florin Fieroiu, Valerie Seufert și-a asumat dramaturgia spectacolului. Muzica originală a fost compusă de Vlaicu Golcea, iar Velica Panduru a creat decorul și costumele spectacolului.

Spectacol cu supratitrare în limba română. Bilete la tel: 0257/280016 sau fax: 0257/280018.

Mihai Moldoveanu
Referent de presă


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399223