Schimbare de locație pentru concertul Pink Martini
Anunțat inițial pentru Sala Olimpia, concertul orchestrei Pink Martini va avea loc la Filarmonica din Timișoara (Sala Capitol), data și ora concertului fiind aceleași: 28 mai 2012, cu începere de la ora 20.

Necesitatea schimbării locului de desfășurare a concertului este cauzată de calificarea BC Timișoara în finala Diviziei A și suprapunerea meciului de acasă cu concertul Pink Martini, meci care se poate desfăsura doar la Sala Olimpia. Din această cauză, Hotararea Consilului Local nr. 73 din 28.02.2012 prin care se „atribuia în folosință cu plată a Sălii Olimpia în vederea desfășurării concertului Pink Martini” nu poate fi pusă în aplicare.

Conducerea Filarmonicii BANATUL Timișoara a avut bunavoința de a pune la dispoziție Sala Capitol, în aceeași dată, pentru desfășurarea concertului.

Biletele deja emise rămân valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, deținătorii acestora urmând a primi primele locuri conform categoriilor de bilet achiziționate.


Echipa PLAI

Comunicat
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771379