Olga Török la Festivalul Internațional de Film Transilvania
Olga Török , actrița Teatrului German de Stat Timișoara (TGST), a fost selectată pentru proiectul „10 pentru FILM“, din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Ea se numără astfel printre cei mai talentați actori de pe scenele din țară ce vor fi prezentați profesioniștilor din lumea filmului și publicului, între 7 și 9 iunie, în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

Noul proiect „10 pentru FILM“ își propune să promoveze actori remarcabili de teatru ce nu au încă o experiență în lumea filmului. Actorii vor fi prezentați prin broșuri, fotografii și filmări realizate într-un studio profesionist, vor participa la o serie de workshopuri și întâlniri și vor fi prezentați publicului, jurnaliștilor, regizorilor, producătorilor, directori de casting și agenților.

Cei zece actori, care au fost propuși și selectați de profesioniști din lumea teatrului și a filmului, sunt: Cristian Balint (actor independent, București), Colin Buzoianu (Teatrul Național Timișoara), Lari Giorgescu (actor independent, București), Cristian Grosu (Teatrul Național Cluj), Lucreția Mandric (Teatrul Tineretului, Piatra Neamț), Maria Obretin (actriță independentă, București), Pethő Anikó (Teatrul Maghiar Cluj), Elena Popa (Teatrul „Andrei Mureșanu”, Sf. Gheorghe), Olga Török (TGST), Raluca Vermeșan (Teatrul Nottara, București). Alături de aceștia au fost aleși, cu titlul de „Tânără speranță”, doi actori începători: Vlad Bălan (Trupa Brainstorming, București) și Mădălina Ciotea (Teatrul „Anton Pann”, Rîmnicu-Vâlcea).


Mihai Moldoveanu
Referent de presă
 


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771302