Festivalului AccesArt, ediția a V-a
Vineri, 1 iunie 2012, de la ora 11:00, la Papillon Café va avea loc conferința de presă a Festivalului AccesArt, organizat de Fundația Rubin și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Festivalul va avea loc în Piața Unirii și pe strada Regimentul 5 Vânători din Timișoara în perioada 1 – 3 iunie 2012.
               
Festivalul AccesArt 2012 va avea loc în perioada 1 - 3 iunie 2012 în Piața Unirii și pe strada Regimentul 5 Vânători din Timișoara între orele 12:00 – 23:00. În cele trei zile, în cadrul festivalului se vor desfășura o serie de ateliere și workshop-uri creative: benzi desenate, quilling, pictură pe sticlă, bijuterii din ceramică, pictură, mozaic, graffiti, cologravură, body painting, lampioane, introducere în jonglerie, modelaj din lut, modelaj fimo, pastel, portrete fotografice, măști venețiene, gravură, action painting, stickere, portrete, xilogravură, pictură – acuarelă, expoziții de fotografie, grafică digitală, benzi desenate, lampioane,  piese de teatru: Proverbe live – The Hoolilogans și concerte: Teo Milea & Amalia Gaiță, Gabriel Rosati y su BraziLatAfro Project,  Rubik’s Cube, reprezentație a elevilor de la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu”.
 
Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană va susține un atelier de pictură cu amprentare și va face înscrieri pentru cei ce doresc să devină voluntari în cadrul asociației. Rotaract Timișoara va organiza o acțiune de face painting.  Gizi Radio va continua în cadrul festivalului campania “De ce iubești muzica?”, iar cei de la AT4T vor avea un atelier de măști și reprezentații de pantomimă.

După festival va fi publicată revista “AccesArt” în care se vor promova activitățile din cadrul acestuia și tinerii artiști. Revista va fi tipărită în 500 de exemplare și va fi distribuită gratuit.
 
Festivalul AccesArt, ediția a V-a, este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara (programul Timișoara Mica Vienă) și sponsorizat de Îngerii Galbeni.
 
Partenerii ediției a V-a 2012: Retim Ecologic Service S.A., Rotaract Timișoara, Rheinbrucke Arhitecture, Asociația Cloud Factory, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, Facultatea de Arte și Design Timișoara, Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” Timișoara, AT4T, PAO, Aethernativ, Al-kimia, Gizi Radio, Diggin` Radio, Revista de Povestiri, Brumar, Școala de meserii Eurotraining.

Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Timiș Online, Cotidianul Timișoara, DeBanat.ro, Timișoreni.ro, 24-FUN, Fabricat în Timișoara, Evive, TmEvents.
Sponsori: Papillon Café, Bergenbier, David & Ciocan, Neda.
 
Vă așteptăm cu drag!
 
FUNDAȚIA RUBIN
Mobil: 0724 300 859
Telefon/Fax: 0356 442 770

Roxana Petre
Director executiv
 

Comunicat
Program

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640219