Preselecție X Factor la Timișoara
Timișorenii care au factorul curaj, factorul emoție, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt așteptați la audițiile care, în acest an, se vor ține în data de 21 iunie, la Hotel Boavista.

Fundația “Mereu Aproape” organizează în perioada 20 - 22 iunie 2012, la Hotel Boavista,  etapa de preselecție a viitorilor concurenți pentru emisiunea X Factor.
 
 În 2011, Antena 1 a adus în România X Factor, show-ul care la doar câteva ediții a devenit un fenomen nu doar în Marea Britanie, țara de origine, ci în toate țările în care a fost produs și difuzat. 
 
În România, X Factor nu a fost doar o desfășurare incredibilă de forțe, ci și show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din țara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentați oportunitatea de a-și schimba viețile, de a se face cunoscuți si de a-și face vocea auzită.
 
Caravana X Factor revine așadar la Timișoara! Astfel, publicul timișorean este invitat să se înscrie  la unul dintre cele mai mari concursuri dedicate tinerelor talente pe www.xfactor.a1.ro.
 
Biroul Relații Publice
 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423483