Noutăți la PLAI
Timp de 6 editii PLAI a insemnat sute de ateliere si 2 zile de concerte. Am experimentat impreuna muzica din toate colturile lumii si am incercat sa ne depasim limitele, plecand cu ceva nou. Anul acesta, in acelasi spirit, aducem ceva nou: incepand cu aceasta editie, PLAI va avea 3 zile de concerte, programul de duminica fiind pana tarziu in noapte.

De-a lungul anilor am avut artisti din toate colturile lumii, dar niciodata un artist a carui fuziune de stiluri sa cuprinda mugham, jazz si opera. Aziza Mustafa Zadeh, de ea este vorba, o pianista, cantareata si compozitoare originara din  Baku, Azerbaijan, care la varsta de 17 ani a castigat  concursul de pian Thelonious Monk, interpretand mai multe piese ale celebrului pianist cu influente din muzica azera.

O artista exceptionala, ce nu inceteaza sa surprinda publicul larg, Aziza este unul dintre artistii pe care ii asteptam cu nerabdare in data de 16 septembrie, la PLAI.

Detalii in comunicatul atasat.

comunicat

afiș
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423508