Curs de Pictură EGIPTEANĂ
Acum cand vacanta de vara zambeste parca tot mai larg si mai frumos, asociatia culturala Noua Acropola anunta inceperea unei noi aventuri artistice, care se va desfasura prin misteriosul Egipt Antic. Prin arta picturii, cei mici vor invata elemente de istorie, geografie, cultura si civilizatie egipteana, pictura, scriere hieroglifica si vor descoperi tainele minunatei arte de a convietui.
 
Prima intalnire va avea loc sambata, 9 iunie, incepand cu ora 16.00. Cursul se va desfasura in sediul Noii Acropole de pe str. Timotei Cipariu, nr. 5, ap.2.
 
Micii pictori vor picta pe hartie, carton, pietre si pe basoreliefuri reprezentand-o pe regina Nefertari, simbolul leului egiptean sau al scarabeului.
 
Toate materialele realizate, construite, desenate sau pictate vor ramane in posesia micilor cursanti.    
 
Pentru informatii si inscrieri, va invitam sa ne contactati la urmatorul numar de telefon: 0749 171 500 (Persoana de contact: Simona Turcanu) sau la adresa de email: na.timisoara@gmail.com.
 
Cursul va incepe la constituirea unei grupe de minim 10 cursanti.
 
Multumim celor care sprijina cultura!
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397419