Expoziție Daniela Orăvițanu
Primăria Municipiului Timișoara și Fundația Triade vă invită marți, 28 august, ora 12.00, la vernisajul expoziției STRUCTURI INTUITIVE a artistei plastice Daniela Orăvițanu, în spațiul nou deschis al municipalității din P-ța Victorie nr.5 (vis – a - vis de Bancpost).

Noul spațiu expozițional își propune punerea într-o vizibilitate mai bună a artei timișorene, în general, și a tinerilor artiști, în special.
Născută în anul 1951 în orașul Lugoj, absolventă a Facultății de Arte din Timișoara, secția Pictură și Grafică, Daniela Orăvițanu este o artistă cu o activitate și cu o recunoaștere bine consolidate.

Membră a Uniunii Artiștilor Plastici- Filiala Timișoara, Daniela Orăvițanu a fost prezentă cu lucrările sale în numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară, cât și Ungaria, Germania, Grecia, Spania, Italia, Norvegia, Brazilia, Olanda, Cehia, Portugalia, SUA, Turcia si altele.

Lucrările artistei plastice se găsesc în colecții de stat, în Muzeul de Artă Timisoara și în "Morera Museum" Barcelona, Spania, dar și în colecții private din România, Ungaria, Spania, Germania, Norvegia, Olanda, Italia, Franta, Elveția și Grecia.
Expoziția rămâne pe simeze până în 20 septembrie și poate fi vizitată după următorul program: luni,miercuri 8 - 15, marți 8 - 18, joi 8 - 17, vineri 8- 13.30.

Vă așteptăm.


Biroul Relații Publice


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399948