Spectacole la festivalul Teatrului studențesc Thespis
La „Teatru pe pâine”, festivalul Teatrului studențesc Thespis, a venit și vremea spectacolelor. După atelierul lui Silviu Man, de la compania lui Dan Puric „PassePartout DP”, astăzi începe atelierul de teatru-dans al lui Paul Cimpoieru, membru al aceleiași companii.

După atelierul de vineri, 14 septembrie, la ora 21 începe spectacolul “Așteptându-l pe spectator”, după “Ultimul Godot” a lui Matei Vișniec, un spectacol râsu’-plânsu’ despre soarta actorului, autorului și spectatorului de teatru.

Al doilea spectacol de duminică, 16 septembrie, tot de la ora 21, îl are ca invitat pe actorul sibian Bogdan Sărătean, animator al vieții teatrale din Sibiu și Cluj, care se întoarce la Thespis cu spectacolul “De hălăduială”, un spectacol după textul lui Victor Drăgan (autorul printre altele al “Măscăriciului sau Poveste din cetatea lucrurilor ce nu există”, „Poveste șoptită din turnul albastru”, „3,14”, etc.). Un one-man show itinerant, o tulburătoare confesiune a unui spirit rătăcitor.

La Casa Studenților.

Intrarea este gratuită la toate evenimentele.


Adrian Korek,
coordonator Thespis

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423359