Debut de stagiune la Teatrul German
Teatrul German de Stat Timișoara deschide stagiunea cu numărul 60 cu producția de succes „Shaking Shakespeare: o pastorală tragico-comico-istorică", o prelucrare de Lia Bugnar după William Shakespeare, (regia: Radu-Alexandru Nica), marți, 25 septembrie 2012, la ora 19:30, în sala Teatrului German.
 
Scenografia creată de Dragoș Buhagiar pentru „Shaking Shakespeare“, a fost laureată 2010 cu premiul UNITER. Echipei de producție i se mai alătură compozitorul Vlaicu Golcea, coregraful Florin Fieroiu și secretarul literar Cornelia Winkler.
 
Imediat după deschiderea stagiunii urmează prima premieră a noii stagiuni: „Ținuturile joase“, povestiri de Herta Müller, într-o adaptare de Niky Wolcz, Valerie Seufert și Ulla Wolcz.

Premiera are loc sâmbătă, 29 septembrie 2012, la ora 19:30, în sala Teatrului German și este urmată de încă o reprezentație duminică, 30 septembrie 2012, la ora 19:30, de asemenea în sala Teatrului German.
 
Regia a fost încredințată lui Niky Wolcz, cetățean de onoare al orașului Timișoara. Decorurile au fost create de Helmut Stürmer; costumele de Fehérvári Zsolt. Filmările proiectate în timpul spectacolului stau sub regia și direcția de imagine a lui Bogdan George Apetri.
 
Toate reprezentațiile se traduc în limba română. Bilete începând cu 18 septembrie la casieria Teatrului German.


Mihai Moldoveanu,
Referent de presă

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343830