Expoziție de fotografii aeriene
Ambasada Poloniei la București prezintă în perioada 12.11- 23.11. 2012 expoziția de fotografii aeriene“Zbor deasupra Poloniei”.

Fotografiile realizate de artistul polonez Kacper Kowalski vor fi expuse în spațiul expozițional al Primăriei Municipiului Timișoara din P- ța Victoriei nr.5 (vis a vis de Bancpost).

Vernisajul expoziției va avea loc luni, 12.11, ora 11.00, în prezența E.S. domnul Marek Szczygieł, Ambasador al Republicii Polone la Bucuresti și  a domnului Nicolae Robu, Primar.

Expoziția se compune din fotografii color, de format mare, reprezentând peisaje din Polonia, care au fost executate de autor din parapantă, de la o înălțime de 150 de metri și au mai fost expuse în Praga, Budapesta și București.

Kacper Kowalski castigator al Premiului World Press Photo 2009, s-a nascut in 1977 la Gdansk, Polonia. Absolvent de arhitectura, ca fotograf se specializeaza in fotografia aeriana. Fiind atat fotograf, cat si pilot, are un control unic asupra fiecarui cadru, fiind astfel capabil sa imortalizeze medii natural extraordinare si peisaje urbane inaccesibile in mod normal.

Pentru fotografiile sale, Kacper Kowalski a obtinut numeroase premii și mențiuni de onoare, inclusiv World Press Photo, Nikon 74th Anniversary Award, Grand Press Photo, National Geographic, Sony Worlds Photography Award, Pilsner Urquell International Photography Award (IPA), POYi. Kacper Kowalski este reprezentant de catre agentia Panos Pictures. www. kacperkowalski.pl


Biroul Relații Publice

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399689