Concert ordinar la Cartea de Nisip
Cartea de Nisip vă invită joi, 15 noiembrie, de la ora 19,  la concertul „Mai am un singur DOORS”, un proiect Acoustica "Monsters of Folk".

Daniel - Silvian Petre (voce, muzicuță, blockflote - a cântat cu  Survolaj și Chin) și Emil Kindlein (chitară, voce, percuție, muzicuță - a cântat cu Deocamdată și For Sale) au pus în scenă  spectacolul  Mai am un singur DOORS.

În concert sunt aduși pe aceeași scenă The Doors, Nirvana, Bob Dylan, Johnny Cash, The Rolling Stones, Nick Cave, The Beatles, Metallica dar și Maria Tănase, Nicu Vladimir și compoziții proprii. Unele piese sunt traduse în premieră în limba română.
ACOUSTICA este la primul concert acasă, după accidentul tragic suferit de Emil "Silverfinger" Kindlein. Prezența este obligatorie. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Mai am un singur DOORS aduce laolaltă viziuni proprii asupra unor piese de Allman Brothers, Tom Waits, Nirvana, Johnny Cash și, desigur, The Doors, cu texte tălmăcite în limba română de către Daniel-Silvian Petre care împreună cu Emil Kindlein a pus bazele unui duo acustic (folk, blues, rock) răsplătit, în nici jumătate de an de activitate, cu marele premiu al festivalului Om Bun, în decembrie 2009.

Au înregistrat împreună, în studioul propriu, două albume – Overdose și Napalm d’Or, după texte apărute în cărțile omonime ale lui Daniel - Silvian Petre, lansate la editura Blumenthal.

Petre și Kindlein au susținut numeroase concerte de club în Cluj, Timișoara sau Oradea, dar și în București. De asemenea, au fost invitați la edițiile 2010 și 2011 ale festivalului Folk You!


Victor Marian,
PR Cartea de nisip

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344349