Teatrul German susine campania „Arti演ii pentru arti演i”
Teatrul German de Stat Timi榣ara (TGST) particip la campania naional „Arti演ii pentru arti演i”.
    
În cadrul acestei campanii scena german timi榣rean prezint spectacolul Titus Andronicus de William Shakespeare, în regia lui Brian Michaels, joi, 28 martie 2013, ora 19.30, pe scena de la sediu.
 
波 în acest an, cu ocazia celei de-a XII-a ediii a acestei campanii, Uniunea Teatral din România (UNITER), al綟uri de numeroase instituii de spectacole din întreaga ar 槐 de ali parteneri, acioneaz împreun în spiritul solidarit裻ii între creatori. Aceasta deoarece, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, care se celebreaz an de an în 27 Martie, prin Campania Naional „Arti演ii pentru arti演i” se urm綖e演e sensibilizarea opiniei publice  cu privire la situaia unora dintre seniorii scenei, care se confrunt cu probleme de existen ori de s緋綟ate.
 
Teatre din întreaga ar particip la aceast campanie prin prezentarea unui spectacol din repertoriul curent, iar veniturile realizate din vânzarea biletelor sunt direcionate c綟re acest amplu proiect de solidaritate teatral.


Adriana Talpos,
Sef Serviciu Secretariat artistic


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante 槐 complexe proiecte de infrastructur derulate de municipalitate 螽 ultimii ani, a fost deschis circulaiei
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzic, ap 槐 lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre priorit裻ile pe patru ani ale actualului Executiv al Prim綖iei este 槐 crearea unui sistem de muzic, ap 槐 lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772685