Spectacol pentru copii
Teatrul Merlin pregătește pentru sfârșitul acestei săptămâni  o nouă premieră, PUNGUȚA CU DOI BANI, regia Ileana Stana.

Prima reprezentație a noii producții va vaea loc duminică, 21 aprilie, ora 11, iar cel de- al doilea spectacol va avea loc în aceași zi, de la ora 17.00.

Spectacolul a fost montat pentru prima oară în regia lui Gheorghe Stana în stagiunea 1989-1990 și reluat în anul 2001, în aceeași  variantă.

Distribuția este formată din: Gina Macovei, Angelica Pamfilie, Maria Kristofoletti, Adrian Balint, Laurențiu Pleșa, Laura Miculescu, Diana Boboc, Melinda Feher și Maria Gornic.

„Mi s-a părut că ar fi necesar un nou spectacol care să se adreseze nivelului de înțelegere a copilului mic. Am păstrat mult din structura dramatică a vechiului spectacol, dar am creat un scenariu nou mai „aerisit”. Eforturile mele regizorale vor fi răsplătite dacă copilul participă și e antrenat în înțelegerea spectacolului.” precizează Ileana Stana, regizor artistic al montării din 2013.

Din punctul de vedere al creatorului muzicii originale, compozitorul Ilie Stepan, 85% este muzică nouă.

„Am păstrat din spectacolul vechi doar tema cocoșului, restul temelor sunt noi. Eu scriu cu foarte mare grijă muzica pentru copii, cu mare credință și seriozitate. Dacă nu-i prinzi, dacă nu le place muzica, i-ai pierdut, ori copilul trebuie învățat să vadă un spectacol în sala de spectacol, nu în fața DVD-ului.”, spune Ilie Stepan.


Direcția Comunicare

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423257