Începe Festivalul TESZT
Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara (TESZT), organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara începe în 24 mai, de la ora 17:00, cu spectacolul Vremuri de pace.

Cu ocazia evenimentului ce se va desfășura pe o perioada a opt zile, instituția celebrează cei 60 de ani de la înființare. Cu această ocazie vor avea loc întâlniri ale oamenilor de teatru, personalități artistice care au amprentat destinul acestei scene, organizate în forma unor vernisaje, lansări de carte, respectiv o gală festivă la sfârșitul festivalului.

Festivalul TESZT din acest an propune trei concerte în aer liber susținute de artiști de valoare, precum Lajkó Félix și orchestra sa, Boris Kovaè și La Campanella, Harry Tavitian & Cserey Csaba.

Organizat an de an, TESZT este un moment prielnic pentru a vedea și cele mai recente montări ale Teatrului Maghiar din Timișoara. În acest an, spectatorii pot viziona trei spectacole (Hajdu Szabolcs: Vremuri de pace; Elżbieta Chowaniec: Gardenia; Pintér Béla-Darvas Benedek: Operă Țărănească) din repertoriul trupei bănățene. În programul festivalului se regăsesc mai multe spectacole ale trupelor din regiune, precum cele ale Teatrului Național „Mihai Eminescu” și Teatrului German de Stat din Timișoara, dar și spectacole ale teatrelor din Novi Sad, Subotica și Arad. Pentru prima dată la festivalul TESZT vor participa și Teatrul Național din Szeged, Teatrul Național Sârb din Novi Sad, Teatrul Maghiar din Zenta, respectiv Teatrul Atelje 2012 din Belgrad.

Programul complet al festivalului este disponibil pe pagina teatrului www.tm-t.ro.

Biletele de 20 de lei, respectiv 10 lei (cu preț redus), precum și abonamentele de 60 de lei pentru șase sau șapte (pentru studenți și pensionari) spectacole se pot achiziționa în continuare.

Vă aducem la cunoștință faptul că în perioada 20-31 mai Casa de bilete va fi deschisă între orele 11.00-19.00, și până la începerea ultimului spectacol din ziua respectivă. Adresa: strada Alba Iulia, numărul 2, telefon: 0356-450-606, e-mail: ticket@tm-t.ro. Bilete pot fi cumpărate și online, accesând site-urile: www.tm-t.ro sau www.biletmaster.ro.

Vă atragem atenția că locurile sunt disponibile în număr limitat, vă rugăm să rezervați biletele și abonamentele din timp.

Vă așteptăm cu drag!


Echipa Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”


Program
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397270