Noua poveste a Scufiței Roșii împlinește 30 de ani
Cu această ocazie Teatrul Merlin aduce împreună, într-un moment aniversar, toți artiștii implicați în acest proiect încă din 1983, anul premierei, pînă astăzi.

În zilele de 27, 28 și 29 mai vor avea loc repetiții cu cei care au jucat în spectacol de-a lungul anilor, Spectacolul tuturor distribuțiilor urmînd a avea loc joi, 30 mai la ora 11. După spectacol, ștafeta va fi predată către distribuția din anul 2013. Din Germania a venit special pentru această aniversare un fost actor al Teatrului Merlin, Nelson Dimitriu, care va fi prezent pe parcursul celor patru zile care vor marca cei 30 de ani ai spectacolului. În 24 mai a coordonat un workshop pe tema construcției de păpuși, cu studenți ai Facultății de Artă din Timișoara.

De asemenea, Teatrul Merlin Timișoara organizează, în perioada 24 mai – 3 iunie, la Sala Burattino din Bastionul Theresia, o expoziție de păpuși din spectacolul Croitorii împărăției. Copiii care s-au bucurat de acest spectacol se pot întîlni cu personajele preferate. Expoziția poate fi vizitată între orele 11-16, intrarea fiind liberă.


Mirella Tonenchi,    
Secretar literar

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517682