Rezervări bilete JAZZ™ - unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din Europa de Est
Prima ediție a festivalului JAZZ™, eveniment lansat în peisajul muzical de gen de Primăria Municipiului Timișoara, se bucură de prezența pe scenă a unor nume răsunătoare, muzicieni de prestigiu care au împreună un palmares de 17 nominalizări la premiile GRAMMY, fiind unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate de municipalitate, ca parte a unui efort susținut de promovare a orașului nostru în competiția pentru câștigarea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Accesul spectatorilor la toate concertele va fi gratuit pentru locurile în picioare, dar vor amplasate în fața scenei și circa 2.000 de scaune, unde un loc va costa 50 de lei, pentru toate cele trei zile de festival.

Doritorii pot cumpăra locuri rezervate online de pe www.eventim.ro  și din magazinele Cărturești, Orange, Vodafone și Germanos. Copiii sub 12 ani, cu însoțitor, care și-a procurat un loc rezervat, beneficiază de acces gratuit în zona special amenajată.  
    
JAZZ™ se va desfășura în Piața Victoriei, având ca decor clădirile istorice din zona centrală, în perioada 5-7 iulie 2013. Mai multe detalii pe www.JAZZtm.ro.

Așadar, vă așteptăm la prima ediție a festivalului JAZZ™, unde avem plăcerea să vi-i prezentăm pe:  Richard Bona, un virtuoz al basului electric(5 iulie 21.30), Kurt Elling, unul dintre cei mai importanți vocaliști de jazz(6 iulie 21:30),  David Murray Infinity Quartet featuring Macy Gray (7 iulie 21:30), saxofonistul Ilhan Ersahin  alături de trupa Istanbul Sessions (7 iulie 20:15), toboșarul  Manu Delago  și proiectul Handmade (6 iulie 20:15), Hidden Orchestra din Edinburgh, Scoția (5 iulie 20:15).

Evenimentul este produs de Primăria Municipiului Timișoara, cu sprijinul voluntarilor PLAI.


Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344359