Au mai rămas 10 zile până la deschiderea festivalului JAZZ™
Festivalul JAZZ™ organizat de Primăria Municipiului Timișoara, în Piața Victoriei, între 5-7 iulie, va marca începutul a ceea ce se dorește a fi unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din România și nu numai.

În deschiderea primei ediții JAZZ™, în Piața Victoriei, joi, 4 iulie, de la ora 21.00 pe scenă  vor urca  orchestra Filarmonicii Banatul și trupa Bega Blues Band & mezzosoprana Aura Twarowska,  solista Operei de Stat din Viena, dirijor Peter Oschanitzky. Concertul din Piața Victoriei va cuprinde un program variat de operă, jazz și selecțiuni din piese celebre semnate George Gershwin: ”Rapsodia Albastră” și “Un American la Paris”, piese din repertoriul compozitorului Richard Oschanitzky și din repertoriul Bega Blues Band.

Nume importante din jazz-ul internațional au răspuns prezent invitației lansate de municipalitate. La prima ediție a festivalului JAZZ™ avem plăcerea să vi-i prezentam pe:  Richard Bona, un virtuoz al basului electric(5 iulie 21.30), Kurt Elling, unul dintre cei mai importanți vocaliști de jazz(6 iulie 21:30),  David Murray Infinity Quartet featuring Macy Gray (7 iulie 21:30), saxofonistul Ilhan Ersahin  alături de trupa Istanbul Sessions (7 iulie 20:15), toboșarul  Manu Delago  și proiectul Handmade (6 iulie 20:15), Hidden Orchestra din Edinburgh, Scoția (5 iulie 20:15).

 JAZZ™ este organizat de Primăria Municipiului Timișoara și se va desfășura în Piața Victoriei în perioada 5-7 iulie 2013.


Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343809