Teatrul German, la Colocviul Teatrelor Minorităților Naționale
Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) este invitat la începutul lunii octombrie 2013 la un alt festival de teatru.

Spectacolul „Titus Andronicus” de William Shakespeare în regia lui Brian Michaels și scenografia Ioanei Popescu va fi prezentat în cadrul Colocviului Teatrelor Minorităților Naționale de la Gheorgheni:
Joi, 3 octombrie 2013, ora 19, în Sala Mare a Teatrului „Figura Studio”.

Ajuns la cea de a 10- a ediție, festivalul de teatru de la Gheorgheni are loc în perioada 27 septembrie – 6 octombrie 2013. Ediția din acest an găzduiește 11 spectacole invitate din România.

Despre spectacol:
Generalul Titus Andronicus se întoarce din războiul împotriva goților. Împlinind tradiția, îl sacrifică pe cel mai mare fiu al Tamorei, regina goților, fapt care atrage asupra sa ura acesteia. În urma complicațiilor apărute în timpul ceremoniei de bun venit - fiica lui Titus, Lavinia, refuză căsătoria cu noul împărat Saturninus - Tamora devine noua împărăteasă a Romei și începe împreună cu iubitul ei Aaron să pună la cale planul de răzbunare împotriva familiei Andronicus. Când aceștia realizează că nu sunt victime ale destinului, ci ale unei nebunii organizate, plănuiesc un contraatac de o brutalitate monstruoasă.
În spectacol evoluează actorii:  Rareș Hontzu, Boris Gaza, Radu Vulpe, Franz Kattesch, Konstantin Keidel, Paul Cebzan, Richard Hladik, Harald Weisz, Aljoscha Cobeț, Raul Bastean, Bernhard Schmidt-Hackenberg, Horia Săvescu, Georg Peetz, Enikő Blénessy, Anne-Marie Waldeck și Dana Borteanu.


Alexandra Urs,
Referent organizator spectacole
Teatrul German de Stat Timisoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423401