Teatrul German, la Festivalul de Teatru din Ploiești
Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) participă la cea de-a 3-a ediție a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu“ de la Ploiești cu spectacolul derdiedans, realizat după cun concept și sub coordonarea artistică a lui Florin Fieroiu.

Reprezentația are loc în seara de joi, 7 noiembrie 2013, ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Festivalul de la Ploiești cuprinde, conform declarațiilor organizatorilor, o selecție de spectacole reprezentative pentru creația teatrală din România, fiind invitate trupe renumite din București, Iași, Timișoara, Craiova, Sibiu și Târgu Mureș. Festivalul se deschide în 6 noiembrie cu premiera trupei-gazdă a Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploiești Suflete moarte, de Mihail Bulgakov după opera omonimă a lui Nikolai Gogol, în regia lui Alexandru Dabija.

Spectacolul derdiedans a fost produs de Teatrul German de Stat Timișoara în toamna anului 2012 și a consemnat deja în acest an participări la Festivalul Internațional de Teatru Nou de la Arad și la Festivalul Internațional de Teatru de la Tbilisi (Georgia). În spectacolul non-narativ, construit aidoma unei instalații cu zece actori, evoluează următorii membri ai trupei TGST: Ioana Iacob, Daniela Török, Olga Török, Silvia Török, Anne-Marie Waldeck, Franz Kattesch, Konstantin Keidel, Georg Peetz, Horia Săvescu și Radu Vulpe. Decorul și costumele au fost concepute de Cristina Milea.

Reprezentația se traduce în limba română.


Teatrul German de Stat Timișoara


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666029