'Căsuța piticilor'
În luna noiembrie, Centrul Cultural German Timișoara participă din nou ca partener al Institutului Francez Timișoara la proiectul „Căsuța piticilor”. În 23 și 24 noiembrie 2013, între orele 10 – 13 și 16 – 20, copiii alături de părinți și bunici sunt invitați cu drag la Institutul Francez (bd. C.D. Loga 46) pentru a se bucura de un program diversificat și distractiv.
     
Micii vizitatori vor avea ocazia să participe la ateliere de dans, ateliere de muzică și mișcare, la activități distractive în limba germană și în limba franceză, la o minidiscotecă, la un spectacol de teatru de păpuși și la face-painting. Clovnul Zuzi va fi de asemenea prezent și va avea grijă ca distracția să nu lipsească nici o clipă.

În acest sfârșit de săptămână Institutul francez din Timișoara se transformă pentru a doua oară într-o veritabilă căsuță a piticilor! Împreună cu partenerii nostri vă oferim peste 50 de activități cu acces gratuit, pentru copii.

Îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să participe!   

Centrul Cultural German Timișoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343907