Spectacol non-verbal
Teatrul Studențesc Thespis al Casei de Cultură a Studenților readuce pe scenă spectacolul Verde.

Un spectacol de teatru non-verbal care ar fi putut să se numească la fel de bine și Altfel. Contextul actual îi provoacă pe tineri la reflecție.

Degradarea continuă a mediului și a ființei umane îi face să se întrebe cum ar fi dacă s-ar naște pe o altă planetă și ar lua totul de la capăt în alte condiții. Folosind altfel resursele abuzate ale umanității și ale Terrei, ar schimba dimensiunile și sistemele de valori din start, evitând dezumanizarea ca stadiu nefast al civilizației. Dacă nu omul ar fi ființa supremă, poate s-ar mări răgazul necesar redescoperirii frumuseții, purității, a puterii colectivității... Poate atunci le-am prețui mai mult și am trăi altfel. Multitudinea de întrebări denotă o responsabilizare maximă a acestor tineri care au de înfruntat necunoscutul și ostilitatea unei planete consumate.

Așadar, despre noi, altfel, joi seara, de la ora 20, la Casa Studenților.
   
Verde
spectacol non-verbal

Regia: Andra Duțeanu. Cu: Mădălina Anghel, Andreea Pebbels, Lăcrămioara Petricescu, Alina Florescu, Ștefan Itineanț, Caius Mutulescu, Alex Bordea.


Adrian Korek,
coordonator Thespis,
CCS Timișoara

afis
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343856