Expoziție de pictură și grafică de șevalet
În pragul primăverii, Centrul de Informare Turistică Timișoara găzduiește expoziția "Prefigurări", aparținând artistei plastice Carmen Bayer.

Sunt expuse lucrări în tuș (unele păstrând velaturi de cafea) și  o serie de lucrări în ulei pe pânză, a căror cromatică prefigurează fragil siluete într-un sens ce capătă profunzime.

Conceptul expozițional  suprinde femininatea în valențele ei cele mai delicate, revelate în curgerea discretă a tușului spre laviuri, pete sau texte ce se pierd în contururi, contururi ce sugerează poeme.

"... trăsătura simplă a liniei perturbă spațiul interior 
trăirile vibrează în sensuri și pete
privirea e acum directă
figurativul se configurează prefigurând, fără reținere, poezia feminității ..". Acesta este mesajul pe care aceste lucrări doresc să îl transmită.


Expoziția este deschisă în perioada 12 februarie-12 martie 2014, la Centrul de Informare Turistică Timișoara, str. Alba Iulia nr. 2, după următorul program:
  • Luni – vineri: 9 – 18
  • Sâmbătă: 10 - 15
 
Mai multe detalii pe www.carmenbayer.ro
 

Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397561