O nouă proiecție în cadrul seriei de filme germane
Centrul Cultural German Timișoara vă invită în data de 3 aprilie 2014, la ora 18:30, la proiecția filmului „Die Farbe des Ozeans“ din anul 2011, în regia lui Maggie Peren. Aceasta are loc în ceainăria librăriei Cărturești, în cadrul seriei de filme germane „Vedere panoramică – regizori contemporani“.

O barcă cu fugari din Africa naufragiază pe țărmul insulei spaniole Gran Canaria. Nathalie, o turistă de origine germană care se bucură de o zi normal de concediu, devine martoră a întâmplării și decide să participe la acțiunile de salvare a naufragiaților. Aceasta ajunge să îl cunoască pe fugarul Zola și pe fiul acestuia, Mamadou, iar soarta celor doi ajunge să o emoționeze. Poliția de frontieră dorește să îi trimită pe naufragiați înapoi în țara lor, deoarece nu crede, că aceștia au fugit din cauza unor probleme politice. Nathalie îi ajută pe Zola și pe Mamadou să evadeze, însă evadarea nu are loc așa cum și-ar fi dorit.

Filmul lui Maggie Peren a fost premiat cu Premiul Bavarez de Film, cu Bernhard-Wicki-Filmpreis și cu Förderpreis Deutscher Film.

Seria de filme este organizată în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universității “Politehnica” din Timișoara și susținută de Goethe-Institut.
 

Centrul Cultural German Timișoara
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423296