Seară spaniolă în cadrul CAFÉKULTOUR
Joi, 10 aprilie, de la ora 19.00, la cafeneanua Porto Arte, vă invităm să savurăm împreună o Café Flamenco:

Sosiți tocmai din Spania pentru a pune în scenă un spectacol ce transpune senzualitatea și pasiunea flamencoului, artiștii Violeta, Julian și Alberto, prezintă un spectacol de excepție, o cafea picantă, o cafea Flamenco.
 
Totodată, în acordurile chitarei, avem plăcerea să le avem alături de noi pe actrițele Daniela Bostan și Roberta Popa Ionescu de la Teatrul Național Timișoara, care ne vor purta catre tărâmul poeziei lui Federico García Lorca.

Evenimentul este susținut de Ambasada Spaniei la București și Teatrul Național Timișoara.

Cafékultour – Săptămâna cafenelelor, la a zecea ediție în 2014, este un eveniment organizat în parteneriat de către Institutul Francez și Centrul Cultural German din Timișoara. Este întâlnirea anuală festivă a tinerei creații contemporane în cafenele, baruri, librării și alte locuri din oraș destinate convivialității.
 
Pentru detalii despre întregul program Cafékultour, vă rugăm să accesați www.ccgtm.ro/cafekultour-saptamana-cafenelelor.
 
 
Echipa VIA RUMANIA CULTURA
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397495