Rezultatele campaniei de informare a 'Cultura unește comunitatea'
Miercuri, 9 aprilie 2014, de la ora 13.30, în Sala de Consiliu a Primăriei, a avut loc o conferință de presă organizată de Asociația Timișoara - Capitală Culturală Europeană și Primăria Municipiului Timișoara. Au fost prezentate rezultatele campaniei de informare a publicului Cultura unește comunitatea, care s-a derulat între 15 ianuarie și 31 martie 2014.

De asemenea, au fost aduse la cunoștința publicului și alte activități desfășurate în această perioadă, care converg înspre pregătirea candidaturii orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.
 
La conferința de presă au participat:
·        domnul Nicolae Robu, primarul Municipiului Timișoara
·        domnul Dan Diaconu, viceprimarul Municipiului Timișoara
·        doamna Simona Neumann, director executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.
 
Reprezentanții mass-media au fost informați despre impactul în comunitate generat de activitățile de informare și mobilizare planificate în primul trimestru al anului 2014, cu scopul de a implica cetățenii Timișoarei (persoane fizice și instituții și organizații publice și private) în proiectul orașului - Timișoara Capitală Culturală Europeană în 2021.
 
Un alt subiect al conferinței de presă a fost rezultatul Concursului de Fotografie Timișoara mea – Locuri, oameni, momente, organizat la finalul campaniei de informare, cu sprijinul unor specialiști în Arte Vizuale și Fotografie (lector univ. Corina Nani- Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Ioan Szekernyés – președinte al Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara, conf.dr. Lucian Ionică – vicepreședinte al Asociației Timișorene de Fotografie, Petru Ilieșu –scriitor și pictorul Mateaș Marius Bolza).
 

Direcția Comunicare
 

foto 1, foto 2, foto 3
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423563