Expoziție cu picturi în stil naiv
La invitația Asociației Memorialul Revoluției din Timișoara, scriitoarea și pictorița Herma Köpernik-Kennel vine din Germania la Timișoara, pentru a prezenta, în perioada 28 aprilie – 11 mai 2014, expoziția„Epoca Ceaușescu – pictură în stil naiv“.
 
Centrul Cultural German Timișoara este partener la expoziție și vă invită cu drag lavernisaj în data de 28 aprilie, la ora 18, la Memorialul Revoluției din Timișoara(str. Popa Șapcă nr. 3-5).

Herma Köpernik-Kennel a devenit cunoscută ca autoare și ilustratoare de cărți pentru copii în stil naiv. „Krokodile machen kleinen Handstand“, „Der Zirkusbär“ și „Die Reise mit der Pfeffermaus“ sunt doar câteva din îndrăgitele cărți pentu copii ale autoarei germane.

Herma Köpernik-Kennel s-a dedicat nu doar scrierii, ci și picturii.
 
Picturile care alcătuiesc expoziția „Epoca Ceaușescu – pictură în stil naiv“ au fost pictate în același stil naiv preferat de ea și au rezultat între 1979 și 1983. În această perioadă Herma Köpernik-Kennel a locuit împreună cu soțul ei în România. „Ceaușescu kommt“ și „Restaurantul Zorille“ sunt câteva dintre picturile care vor fi expuse în curând în Timișoara.

Prima expoziție a Hermei Köpernik-Kennel cu picturi în stil naiv a avut loc în anul 1980 în București. După aceasta au urmat alte expoziții în Belgrad, Zagreb, Viena, Copenhaga, Luxemburg, Straßburg, Bonn, Bruxelles, Geneva și München.
 
 
Centrul Cultural German Timișoara
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423578