Concert de muzică barocă
Vă invităm la ultimul concert din festivalul Barocul în ipostaze contemporane, programat sâmbătă, 26 aprilie, ora 19, în sala de cult cu orgă de factură barocă din Biserica Adventistă (str. Independenței nr. 19, Timișoara).

Un program de excepție cu arii din cantate și oratorii de Bach, Händel, Stradella, Vivaldi,Giordani etc. Dacă la aceasta adăugăm și interpreții timișoreni: asist. drd. Mia Iuga (soprană),  prof. drd. Mariana Oniță (soprană), prof. drd.  Daniel Zah (tenor), prof. drd. Lucian Oniță (bas), lect. dr. Rodica Ortansa Miclea (vioară I), lect. dr. Cristina Constantin (vioară II), Maria Meyer (viola), Cristian Toma (violoncel), lect. dr. Cristian Miclea (clarinet), prof. Gabriel Drăgoiu (oboi), Ilie Rășinar, prof. univ. dr. Felician Roșca (orgă), rezultă o posibilitate unică în a vă delecta cu o splendoare muzicală născută în Baroc și readusă la viață de interpreți muzicali cu mult talent.

Program concertului conține: Johann Sebastian Bach, Coral Jesu meine Frude, BWV 610 (orgă solo); Johann Sebastian Bach, Coral Jesu meine Frude, (cvartet vocal cu orgă) BWV 227; Antonio Vivaldi, Laudamus Te din Gloria; Johann Sebastian Bach, Qui a respexit din Magnificat BWV 243; Georg Fr. Händel,  I Know That My Reedemer Liveth din oratoriul The Messiah; Georg Fr. Händel, Thou shalt break them din oratoriul The Messiah; Giuseppe Giordani,  Caro mio ben; Antonio Vivaldi, Domine Deus din Gloria; Alessandro Stradella, Pieta Signor; Georg Fr. Händel, The trumpet shall sound din oratoriulThe Messiah; Johann Sebastian Bach, Coral Herzlich tut mich verlangen, (cvartet vocal cu orgă) BWV 161; Johann Sebastian Bach, Coral Herzlich tut mich verlangen, BWV 727 (orgă solo).

Vă invităm, așadar, la un amplu program de muzică Barocă, într-o ambianță frumoasă și de mare vibrație spirituală. Recomand acest concert mai ales acelora care doresc să petreacă o seară de liniște și armonie sufletească, în care muzica poate să aline necazurile și durerile acestei vieți trecătoare și plină de griji și neprevăzut. Un ambient plăcut, o muzică de excepție, un dar artistic și spiritual gratuit din partea unui grup de muzicieni generoși de la Universitatea de Vest din Timișoara, Colegiul Național de Artă Ion Vidu Timișoara și Filarmonica Banatul.


Prof. univ. dr. Felician Roșca,
Universitatea de Vest din Timișoara
Facultatea de Muzică

                                                             
afiș                           
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423528