Proiecție de film
Ce este poetry slam? Ce staruri are scena germană de poetry slam?și Cum arată un campionat de poetry slam? sunt întrebări la care dorim să oferim răspunsuri prin filmul „Dichter und Kämpfer“ (Poeți și luptători). La proiecția acestui film sunteți invitați în data de 3 iunie 2014, la ora 19, în ceainăria librăriei Cărturești(str. Mercy nr. 7).

Filmul lui Marion Hütter, din anul 2011, însoțește patru tineri artiști de poetry slam la prestațiile lor pe mari scene din Germania și documentează această formă nouă de artă literară.

Artiștii Julius Fischer, Philipp Scharrenberg și Sebastian23 au câștigat deja titlul de campion german în poetry slam, în timp ce Theresa Hahl devine dintr-un newcomer un adevărat star al scenei. Autodepășire, curaj, inventivitate și spirit de competiție îi întăresc pe cei patru la aparițiile lor pe scenă, unde devin totodată poeți și luptători.
 
În poetry slam există bineînțeles și reguli. Ce este permis și ce nu, explică Sebastian23.
 
Proiecția are loc cu sprijinul Goethe-Institut. Filmul va putea fi vizionat în limba germană cu subtitrare în limba engleză.
 
 
Centrul Cultural German Timisoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651816