Expoziție Pavilion Banat - Pancevo
Apelul este deschis pentru 15 tineri artiști vizuali de până la 35 de ani,  rezidenți sau care au studiat arta într-unul din orașele enumerate: Pancevo, Vârșeț, Zrenjanin și Timișoara.

Din Timișoara sunt așteptați să participe 7 tineri artiști care se pot înscrie până la data de 25 iunie 2014, completând formularul pentru înscriere atașat. Expoziția va avea loc în clădirea Apollo a Centrului pentru Tineret Pancevo, în intervalul 10 septembrie - 1 octombrie 2014.

Expoziția este organizată de Primăria Pancevo în cadrul Bienalei de Artă Contemporană de la Pancevo, și finanțată prin proiectului transfrontalier „Poli culturali” - Politica culturală, instrument pentru dezvoltare comunitară și regională.

Expoziția "BANAT PAVILION" este de importanță regională și implică inițiative de cooperare în domeniul producției culturale și artistice contemporane la nivel local, regional și transfrontalier. Scopul expoziției este acela de a stimula procesul de schimb în domeniul experienței și practicii artistice contemporane, având în vedere reminiscența comună a patrimoniului cultural și artistic bogat al regiunii Banat. Mai multe informații se gasesc în apelul anexat.

Proiectul „Poli culturali” - Politica culturală, instrument pentru dezvoltare comunitară și regională este implementat de Institutul Intercultural Timișoara, în calitate de partener lider, împreună cu Primăria Municipiului Timișoara- partener 2, Primăria Orașului Zrenjanin, Primăria Orașului Pancevo și Parlamentul Civic Orașul "Liber" din Vârșeț și este finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de statele partenere în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia.

Formularele pentru înscriere se trimit până în data de 25 iunie 2014, pe adresa corina.raceanu@intercultural.ro.
 

Direcția Comunicare

Anexa 1
Anexa 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771395