Gala tinerilor organiști
Universitatea de Vest din Timișoara vă invită la Gala tinerilor organiști laureați ai Concursului Internațional de Orgă de la Universitatea din Szeged, unde au participat organiști timișoreni, trei dintre ei obținând și premii.

Programul concertului este următorul: Cesar Franck, Priére, interpretează Struța Cristina (anul II) care a obținut premiul II; Cesar Franck, Pieces Heroique, interpretează Luca Minodora (anul IV); Cesar Franck, Finale, interpretează Alma Bompa (anul IV); Franz Liszt, Fantezia și Fuga BACH, interpretează Šubonj Klaudia (anul I Master) care a obținut premiul III și Max Reger, Fantezia și Fuga BACH, interpretează Moldovan Denis (an IV) care a obținut premiul I.

Un program frumos și atractiv cu lucrări de amploare din repertoriul romantic. Muzica aceasta expresivă, cantabilă, dar și plină de mari dificultăți tehnice și interpretative pune în valoare nu numai calitățile muzicale ale interpretului dar și calitățile lui în transmiterea unui mesaj de bucurie, pace și liniște sufletească.

Vă așteptăm cu mare interes să ascultați acești minunați tineri organiști, munca și talentul lor, ca studenți de la clasa de orgă a Prof. univ. dr. Felician Roșca.

Concertul are loc luni, 23 iunie, ora 19, pe orga din Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara. Intrarea la concert este liberă.
 

Prof. univ. dr. Felician Roșca
Universitatea de Vest din Timișoara
Facultatea de Muzică

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423339