Spectacolul "Cabaret", în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru 2014
Spectacolul cu musicalul Cabaret, de Joe Masteroff, realizat de Răzvan Mazilu la Teatrul German de Stat Timișoara (TGST), a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru (FNT), care va avea loc la București în perioada 24 octombrie-2 noiembrie 2014.

Directorul artistic al festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu, ce preia pentru a doua oară direcția evenimentului, după mandatul exercitat în perioada 2005-2007, când a dezvoltat structura festivalului, îmbogățindu-l și cu componenta sa internațională.

Spectacolul cu musicalul Cabaret a fost realizat de Răzvan Mazilu în stagiunea 2013/2014 la Teatrul German de Stat Timișoara, constituind, de la premiera sa din februarie 2014, una dintre producțiile de succes ale acestei companii. În rolurile principale evoluează actorii Daniela Török și Georg Peetz, conducerea muzicală este asigurată de maestrul Peter Oschanitzky, iar decorul și costumele sunt creația lui DragoșBuhagiar.

Spectacolul Cabaret a fost produs cu sprijinul Municipiului Timișoara, constituind cea de-a unsprezecea montare a TGST inclusă în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru în ultimii nouă ani.

Festivalul Național de Teatru este organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER), Ministerul Culturii, Primăria Municipiului București și Centrul Cultural al Municipiului București ARCUB. Selecția oficială a celei de-a 24-a ediții, care va avea loc în acest an, a fost publicată în 21 iulie 2014 și cuprinde 30 de producții.
 
 
Andreea Andrei
Referent de presă
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423570