Artista germană Tina Stolt expune la Timișoara
În perioada 15-26 septembrie 2014, Galeria Primăriei Municipiului Timișoara (Piața Victoriei nr. 5) găzduiește expoziția Fragmente, semnată de artista  germană Tina Stolt.

Prezența artistei  în Timișoara a fost posibilă datorită Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest și a relațiilor de înfrățire dintre Karlsruhe și orașul nostru.

Expoziția cuprinde lucrări textile si schițe cu părți printate.

De20 de ani, artista folosește materiale transparente în arta ei, motivul fiind acela de a avea dimensiunea și atmosfera din jur înglobată în operele sale.

Artista Tina Stolt  trăiește în Karlsruhe și este profesor de artă la Universitatea din Landau.

Artista și-a expus lucrările și învechi clădiri industriale, biserici și galerii unde a încercat diferite variante, folosind, de asemenea , hărtie transparentă, ceară de albine și materiale textile.

Subiectuloperelor Tinei Stolteste întotdeauna corpul uman, dar nu ca un în forma sa completă, ci întotdeauna fragmentat.

Luni, 15.09.2014, în intervalul orar 11.00 - 16.00, artista va fi prezentă în galerie.

Vă așteptăm!


Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423510