Expoziție de pictură
În perioada 2-13 noiembrie, Galeria de Artă a Primăriei Municipiului Timișoara găzduiește expoziția “Suveniruri vegetale” semnată de pictorul Robert Moser.
 
Mai jos găsiți câteva texte critice despre pictura domnului Robert Moser.

“Inteligența cu care Robert Moser știe să glorifice, prin culoare, suprafețele albe este semnul temeinic al lucidității sale artistice. 
Luciditate care, alături de capacitatea ochiului său de "a se impresiona" și de a reține imagini ieșite din... peisaj, dă lucrărilor un echilibru vizual ce-i poartă semnătura ușor și de departe descifrabilă”  
Robert Șerban

“Robert Moser își înscrie cu pregnanță chiar sufletul în aceste pânze, rupte parcă, dintr-o natură măreață, cunoscută și trăită prin simțire. O natură din care penelul își revendică însuflețirea culorilor și a formelor energice (parc\magnetice) dar și atmosfera misterioasă care palpită pe dedesubt și care, toate la un loc, conferă farmecul indicibil al colțurilor de natură, transpuse cu atâta de umană poezie și fervoare artistică pe pânză”
Ion Arieșanu

“Realitatea vazută sau imaginată în pictura lui Robert Moser nu este crudă, dură, ci estompată, de vis, totul fiind o reflexie a ochiului interior al artistului.În aceasta constă, cred, și originalitatea pictorului, forța sa indubitabilă”
Ion Marin Almăjan
 

Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662306