Comedia „Măicuța Maria Ignatius explică totul”, la Thespis
Teatrul Studențesc Thespis al Casei de Cultură a Studenților din Timișoara prezintă vineri, 17 octombrie, de la ora 19, comedia „Măicuța Maria Ignatius explică totul”, la Casa Artelor din Piața Unirii.

Piesa este o comedie satirică neagră, prezentată sub forma unei conferințe cu public a unei măicuțe care explică spectatorilor câteva adevăruri imuabile. Textul a avut parte și de o variantă cinematografică, în adaptarea Teatrului Thespis performând Moni Karman, alături de Diana Velescu, Salahhé, Lăcrimioara Petricescu, Alex Bordea și Flavius Hudișteanu.

Spectacolul se înscrie în seria evenimentelor organizate la Casa Artelor de către Direcția Județeană de Cultură a județului Timiș în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Timișoara. Spectacolele Teatrului Studențesc Thespis vor fi prezente în sala „StudioArt” în fiecare vineri de la mijlocul fiecărei luni.

Intrarea este, ca de obicei, liberă.
 

Adrian Korek,
Coordonator Teatrul Studențesc Thespis
Casa de Cultură a Studenților din Timișoara

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344395