Festivalul ANALOG MANIA
Săptămâna aceasta, festivalul ANALOG MANIA din Timisoara a realizat un nou parteneriat cu un festival similar din Europa. Este vorba despre festivalul ANALOGICA, care are loc anual, de obicei în timpul unui week-end, în septembrie. Această colaborare vine după parteneriatul festivalului timișorean cu London Analogue Festival realizat în vară.
 
ANALOGICA, festival de tehnologia analogică, este conceput și organizat de către „Resistenza Analogica”, ca urmare firească și evoluție a mai multor proiecții realizate pe parcursul ultimilor ani. Primele ediții ANALOGICA au avut loc la Roma în 2011 și 2012, iar din 2013 festivalul s-a mutat în Tirolul de Sud. ANALOGICA este un punct de referință pentru lumea artistică analogică. Evenimentul este un punct de întâlnire pentru artiști, entuziaști și cercetători care se ocupă cu tehnologii low-Fi.
 
În cadrul festivalului ANALOG MANIA 2014, care va avea loc anul acesta în perioada 3 - 9 noiembrie, la Casa Studenților din Timișoara, „Resistenza Analogica” va prezenta ANALOGICA SELECTION 2014.
 
„Mă bucur de relațiile pe care le putem realiza cu festivaluri similare din Europa. Întâlnirile personale cu organizatorii de festival și artiștii, pe care am avut bucuria să-i cunosc, au confirmat părerea mea personală că ceea ce facem cu Analog Mania la Timișoara este din punct de vedere artistic și organizatoric la nivel european, iar interesul arătat de către artiștii din zece țări înscriși la ediția din acest an a festivalului este o confirmare.” Emil Kindlein
 
Analog Mania este un festival independent, auto-finanțat care se desfășoară sub titulatura de  "cel mai mic festival din oraș". O săptămână de foto, film și muzică cu participanți din  Spania, Anglia, Franta, Italia, S.U.A., Germania, Bulgaria, Chile, Turcia și România.
 
Evenimentul este organizat de Emil Kindlein și Ambulanța Culturală în colaborare cu Iris Photo Club, Casa Studenților Timișoara, OSUT, Asociația Cogito Reșita și Simultan.
 
Informații pe site www.analogmania.ro sau www.facebook.com/AnalogMania
 
 
Emil Kindlein – Ambulanța Culturală
 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344266