Spectacolele lunii iunie la Teatrul Merlin
Luna lui Cireșar vine cu tolba plină pentru prietenii Teatrului „Merlin”. Micuții se vor putea bucura de surprizele lunii chiar de ziua lor, în Parcul Copiilor, unde îi așteptăm cu spectacolul studenților de la Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest, „Hansel și Gretel”, în regia Mirunei Radu, care va avea loc de la ora 12:00.  

Și fiindcă avem prieteni pretutindeni, în iunie dăm o fugă la Brașov și Oradea, unde suntem așteptați deja cu premiatul nostru spectacol „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte“. La Brașov participăm la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii "ARLECHINO 66 - Caravana Poveștilor", care se desfășoară în perioada  31 mai- 5 iunie, iar la Oradea suntem invitații celei de-a treia ediții a Festivalului pentru Copii Arcadia, care se desfășoară în perioada 4-26 iunie.

Pe 5 iunie suntem din nou acasă, la Timișoara, unde vă așteptăm, de  la ora 11:00, cu spectacolul “Scufița Roșie”. Tot la Teatrul Merlin, duminica lui 12 iunie vă întâmpină cu îndrăgitul spectacol “Vrăjitorul din Oz”, de la aceeași oră. Pentru 26 iunie v-am pregătit nemuritoarea poveste “Capra cu trei iezi”, plină de dramatism și învățăminte! Chiar dacă adie deja parfumul vacanței, iar stagiunea este pe sfârșite, să știți că nu ne oprim la sfârșit de Cireșar, ci ne vom pregăti în continuare cu mari surprize pentru voi. Stați cu ochii pe noi...vă spunem mai multe la vremea potrivită.
 
 
Cosmin Țântă,
PR Teatrul „Merlin”
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423211