Modificări în programul Festivalului Bega Bulevard
Guverul României a decretat ziua de vineri,  2 septembrie 2016,  zi de doliu național, în memoria victimelor cutremurului produs în 24 august în Italia, printre care s-au aflat și cetățeni români, precum și în semn de solidaritate cu poporul italian.

Seismul produs în centrul Italiei, cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, s-a soldat până acum cu 292 de morți, dintre care 11 români.

Primăria Municipiului Timișoara anunță că, în data de 2 septembrie 2016, drapelul României va fi arborat în bernă, iar manifestările publice și spectacolele organizate de municipalitate și programate în această zi nu vor mai avea loc.

Transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor și exprimăm întreaga compasiune pentru suferința lor.

Ca urmare, toate acțiunile și concertele programate pentru data de 2 septembrie se vor desfășura în perioada 3-4 septembrie.


Direcția Comunicare


Program modificat

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763356