Revelion în Piața Victoriei
Primăria Municipiului Timișoara prin Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toți timișorenii, care nu au alte planuri pentru noaptea trecerii dintre ani, să petreacă Revelionul în aer liber, în Piața Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte:

20.00 – Geo Da Silva & Sean Norvis
21.00 – ALPHA Team
22.00 – Cobzality
23.00 – Ștefan Bănică jr.
24.00 – Foc de artificii

Geo Da Silva și-a început cariera în anul 1994, ca DJ și MC în diverse cluburi. Zece ani mai târziu a lansat proiectul "Funky DJ’s", apoi un album solo, în anul 2007, pe care l-a promovat într-un turneu internațional, care a inclus 25 țări în 2008. Alte piese de succes ale artistului sunt: "Hey Mr. Dj Get Up", "Booma Yee", "Disco Disco Good Good", "Awela Hey", "Na Ru Ney", "Morena", "Bailando Conga", "I Love You Baby", "Noaptea-i Nebună", "I Wanna Feel Love", "I Want You" & “Secret Love Affair" feat Sean Norvis.

Sean Norvis, DJ și producător, este un reprezentant de succes al muzicii electronice din Timișoara. Artistul s-a facut remarcat în zona de vest a țării prin stilul său unic, care este caracterizat de ritmuri vibrante. Pe lângă activitatea artistică de DJ, a pus bazele unui live act & band în colaborare cu semifinalista de la Vocea României, Alexandra Mitroi. În calitate de producător, Sean Norvis, are o discografie de peste 200 de titluri semnate la diferite case de discuri. Anul acesta a lansat albumul de debut „The way I feel”.

Sean Norvis & Geo Da Silva ne pregătesc pentru noaptea dintre ani un recital de neuitat, care va include piese în prima audiție: "We love the DJ" și "Johnny B".

ALPHA Team este un band vocal-instrumental timișorean, care abordează cover-uri din cele mai variate stiluri ale muzicii de larg consum, reunind într-o componență de excepție unii dintre cei mai valoroși muzicieni locali, cu o bogată experiență dobândită la nivel național și internațional.Solista Oana Vincu (ex-Genius), grație calităților vocale extraodinare care au consacrat-o, interpretează piese celebre din repertoriul internațional, cu un înalt grad de profesionalism.Muzicieni de valoare, membrii instrumentiști ai trupei: Sebastian Simian – clape, Ferencz Szekeres – tobe, Victor Miclăuș - bas și Ion Dorobanțu – chitară&backing vocal, având studii muzicale temeinice, creează de fiecare dată un sound autentic, transmițând publicului energie pozitivă, emoție și căldură. Lor li se alătură și Mona Larion - backing vocal. Muzica și show-ul trupei Alpha Teamse caracterizează prin energie, dinamică și atitudine, adunând foarte multe aprecieri în rândul publicului.

Cobzality După multe călătorii prin toată lumea, în diferite contexte muzicale, doi dintre percuționiștii de marcă de la Sistem, Florin Romașcu și Robert Magheți au hotărât să înceapă un nou proiect muzical prin care să declare: „suntem mândri că suntem români!”. Astfel, alături de colegii lor: Victor Mihăilescu (studio production) și Bianca Purcărea (solist vocal) s-a născut Cobzality, un proiect cu suflet românesc, un proiect care îmbină muzica tradițională, cu sonorități moderne. Numele Cobzality nu a fost ales la întâmplare, ci încearcă să aducă o bucată din sufletul și spiritul românesc, așa cum îl percep semnatarii proiectului. „Ca să știi încotro te îndrepți, trebuie să afli de unde vii. România nu înseamnă doar azi. Prea prinși să trăim în actualitate, uităm cine suntem, uităm lucruri valoroase, ne contrazicem personalitatea și ne infirmăm identitatea.”, declară semnatarii proiectului, care cred că au găsit o cale de a aduce în prezent vestigiile valoroase ale culturii românești.

Ștefan Bănică jr. nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Este cântăreț, compozitor, textier, orchestrator, prezentator, actor de film și de teatru. A absolvit liceul teoretic I.L. Caragiale din București în anul 1985 și IATC cinci ani mai târziu, la secția de actorie, clasa profesorului Ion Cojar. Ștefan a jucat în numeroase filme de cinema și de televiziune, “Liceenii” fiind unul dintre cele mai populare din istoria cinematografiei românești. Cariera sa muzicală a început în 1992 când a înregistrat primul album intitulat „Un actor, un rock`n`roll”. A urmat apoi, în 1996, discul „te rock… frumos”, un album la care Ștefan a colaborat pentru prima datăcu trupa „Rock`n`roll Band” și grupul vocal „The `50`s”. În anul 2004 a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”. Ștefan a lansat până în prezent 15 discuri de autor, a susținut mii de concerte în întreaga țară,  iar din anul 2002 și până în prezent, a avut nu mai puțin de 58 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din țară.
 

Direcția Comunicare
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423537