Luna plină de întâmplări frumoase la Teatrul Merlin
Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret MERLIN se pregătesc intens să îi farmece din nou pe mici lor spectatori. 

Duminică, 7 mai, de la ora 11.00, la sediul teatrului, de pe B-dul Regele Carol nr. 3, va avea loc premiera spectacolului MERLINA, o adaptare scenică a Alinei Hiristea după Rolf  Thieme.

Regia artistică este semnată tot de Alina Hiristea, scenografia de  Krisztina Nagy, iar muzica este compusă de  Cari Tibor. Din distribuție fac parte: Octavia Petrișor, Cecilia Rodean, Mariana Ivașcu, Luana Uncruțiu, Radu Popescu, Cristina Dumitru, Miruna Radu.
 
Merlina e o vrăji-zână extraordinară! A dormit 500 de ani și s-a trezit acum, pentru a se întâlni cu copiii! Ea amintește de frumusețea prieteniei, a aventurii și a jocului, îi va răsfața pe copii cu vrăji minunate, îi va vindeca de frica de întuneric și de cea de dentist și va călători cu ei în lumea viselor.  Dar și copiii zilelor noastre  îi vor deschide orizontul lumii actuale, așa că spectatorii vor putea  savura din plin confruntările ei comice cu năstrușnicul curent electric, marele „vrăjitor” de azi, și vor putea să cânte împreună cu ea.

Spectacolul, care se adresează copiilor de la 3 la 12 ani, creează prin limbajul teatral o empatie specială și dovedește o preocupare reală pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate.

Piesa MERLINA mai poate fi văzută duminică, 28 mai, de la ora 11.00. 

Trupa Teatrului pentru Copii și Tineret MERLIN va pleca în turneu în luna mai. Păpușarii timișoreni vor participa la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” de la Galați, unde vor juca spectacolul "Vrăjitorul din OZ", în 19 mai, și  apoi la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși "Sub căciula lui Guguță" de la Chișinău,  unde  în 22 mai va juca apreciatul spectacol "Tinerețe fără bătranețe și viață fără de moarte".

Iată programul complet al teatrului pentru luna mai:

7 mai, ora 11.00 - MERLINA (premieră)
14 mai, ora 11.00 - Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte
19 mai - Festivalul Internațional de Animație „Gulliver”, Galați - Vrăjitorul din Oz
21 mai, ora 11.00 - Cine m-a făcut om mare- concert BegART (spectacol invitat)
22 mai - Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși "Sub căciula lui Guguță", Chișinău, Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte                                                                                                                                                                                                                                       28 mai, ora 11.00 – MERLINA
 

Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423381