Nou eveniment în cadrul proiectului Café 21
Asociația Timișoara - Capitală Culturală Europeană continuă seria întâlnirilor  Café 21  cu un nou eveniment, care va avea loc în data de 20 iunie 2017, între orele 19:00 – 22:00, la cafeneaua D`Arc (în curtea interioară), str. P-ța Unirii, nr.5, iar tema discuției este: Orașul: Spațiul public și interesele private.

Vor participa, în calitate de invitați: Simina Cuc, arhitect și membru al Ordinului Arhitecților din România (O.A.R.) și Samu Szemerey, arhitect și urbanist, membru fondator și curator în cadrul Centrului Ungar de Arhitectură Contemporană KÉK din Budapesta.

Gazde și moderatori ai evenimentului din partea Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană sunt Simona Neumann – director executiv și Chris Torch – director artistic.

Pauzele vor fi asigurate de muzica formației: Vera & Friends.

Seria dezbaterilor publice Café 21 face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 și constă în șase întâlniri itinerante, în diferite locații din oraș, unde locuitorii Timișoarei își pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, într-un cadru relaxat, informal, în calitate de cetățeni europeni activi, conectați la lume și implicați în viața comunității.

Următoarele discuții din seria Café 21, la care vă așteptăm să ne fiți alături, se vor desfășura de-a lungul anului 2017 și vor avea următoarele teme de discuție:
·        5 septembrie 2017– ”Cetățenia: Cum au loc schimbările?”
·        3 octombrie 2017– ”Mobilitatea: Un oraș de tranzit?”
·        7 noiembrie 2017– ”Globalizarea: Schimbări mici la scară mare?”
·        19 decembrie 2017– ”Sustenabilitatea: Cu ce costuri?”. 
 
Vă așteptăm să ne fiți alături și să regândim împreună orașul.

 
Simona Neumann
Director executiv
Asociația Timișoara - Capitală Culturală Europeană
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640170