Café 21
 Asociația Timișoara - Capitală Culturală Europeană continuă seria întâlnirilor Café 21, cu un nou eveniment, ce va avea loc în data de 6 noiembrie 2017, între orele 19:00 – 22:00, la Bierhaus, str. Emanoil Ungureanu, nr.15, iar tema discuției este:”Globalizarea // Schimbări mici la scară mare”.

Vor participa, în calitate de invitați: Jordi Pardo - expert în politici culturale, dezvoltare și guvernanță, director executiv al Fundației Pablo Casals, Barcelona și Val Mureșan – director general al companiei Intel Romania, Timișoara.

Gazdă și moderator al evenimentului din partea Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană este Simona Neumann – director executiv.

Pauzele vor fi asigurate de muzica formației: The Tango Orchestra.

Seria dezbaterilor publice Café 21 face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 și constă în șase întâlniri itinerante, pe parcursul anului 2017, în diferite locații din oraș, unde locuitorii Timișoarei își pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, într-un cadru relaxat, informal, în calitate de cetățeni europeni activi, conectați la lume și implicați în viața comunității.

Ultima întâlnire din seria Café 21, din anul 2017, la care vă așteptăm să ne fiți alături, se va desfășura în 19 decembrie 2017 iar tema de discuție va fi: ”Sustenabilitatea // Cu ce costuri?”.

Vă așteptăm să ne fiți alături și să regândim împreună orașul.
 


Simona Neumann

Director executiv
Asociația Timișoara - Capitală Culturală Europeană
 
 
 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423329