Programul Festivalului Bega Bulevard

 

Și în acest an, Primăria Municipiului Timișoara, prin Biroul de Organizare Evenimente al Casei de Cultură Timișoara,  a pregătit, în vederea derulării Festivalului “ Bega Bulevard ”, un program interesant atât în privința acțiunilor  ce  se vor desfășura pe canalul Bega,  prin contribuția nemijlocită a formațiunii Salvo și a cluburilor nautice locale, cât și în zona de agrement a Parcului Alpinet și pe scena ce va găzdui concertele. Perioada de desfășurare a evenimentului este 7-9 septembrie 2018, acțiunile urmând să se deruleze în perimetrul situat între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Șaguna) și Podul Maria (Traian).

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 7 septembrie 2018, începând cu ora 18, pe scena amenajată pe malul canalului Bega, vizavi de Parcul Alpinet, urmată de parada ambarcațiunilor pe Bega și momentele artistice prezentate de  către DJ K-lu, Cover Up, Alexandra Ungureanu, Peregrinii & Deep6Project (demonstrații cu foc) și Mandinga.

Paralel, în Parcul Alpinet, între orele 18.00 - 20.30 se vor derula activități pentru copii prin atelierele creative organizate special în acest scop.

Sâmbătă, 08.09.2018, atelierele își deschid activitatea de la ora 10, între orele 18– 20 fiind organizate de către Salvo plimbări pe Bega cu bărcile pneumatice pentru toți cei dornici de relaxare. Programul artistic al zilei de sâmbătă debutează tot de la ora 18, având următoarea distribuție: Sean Norvis, Vest Phoenix Cover, Jo, Amaris Agnis ( jocuri cu foc) și Taxi. Seara se va încheia cu un show 3D de proiecții pe apă.

Duminică, 09.09.2018Asociația Puppet Mania, Compania Phantasia și Radio Timișoara vor creiona, în Parcul Alpinet, începând cu ora 9, o emisiune interactivă cu și pentru copii “Povești și Legende cu și despre Rață”. De la ora 13, Salvo vă invită să urmăriți simularea unor acțiuni de salvare în situații de urgență, pentru ca după amiaza să aparțină acțiunii „Cursa rățuștelor”, organizată de Rotaract în colaborare cu  Clubul Rotary Timișoara și Clubul Interact Timișoara. Astfel, de la ora 16 se va desfășura Cursa Sponsorilor, iar de la ora 17 vor fi lansate la apă rățuștele ce vor putea fi achiziționate din incinta mall-urilor timișorene și de la standurile amenajate special în acest sens în zona de desfășurare a festivalului. Se vor acorda de către organizatorii cursei numeroase premii.

 

Vineri, 07.09.2018

Ora 18 -Deschiderea oficială

Ora 18.10 Parada ambarcațiunilor

Participă : Poliția Locală Timișoara, Clubul Sportiv Școlar Bega, CSU Politehnica Timișoara, CS Municipal, Club Nautic, Club Sportiv Școlar nr. 1, Corabia Piraților,Formațiunea SALVO, ISU Banat, Societatea de Transport Public Timișoara, West Sport SRL

Parteneri : Oficiul de Căpitănie Timișoara și Administrația Bazinală de Apă Banat

Ora18.45 - scenă: DJ K-lu, Cover Up, Alexandra Ungureanu, Peregrinii &Deep6Project ;i Mandinga

Orele 18.00 – 20.30 Parcul Alpinet – ateliere

 Sâmbătă, 08.09.2018

Orele 10.00 – 20.30 Parcul Alpinet – Program ateliere

Orele 18.00 – 20 Plimbări pe Bega  (Formațiunea SALVO)

 Ora  18.00 - scenă: Sean Norvis, Vest  Phoenix  Cover, Jo, Amaris Agnis, Taxi

Ora 22.00  Show 3D – proiecții pe apă

 Duminică, 09.09.2018

-Ora  9.00  Povești și Legende cu și despre Rață – Asociația Puppet Mania, Compania Phantasia și Radio Timișoara 

Orele 10 – 20.30 Parcul Alpinet – Program ateliere

Ora   13- Simularea unor acțiuni de salvare în situații de urgență - Formațiunea SALVO

Ora  16- Cursa Sponsorilor

Ora  17-Cursa  Rățuștelor și decernarea premiilor

Scenă:  DJ Zoli Varga   

 

 

Biroul Organizare Evenimente

 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423238